onsdag 20. juli 2011

Dag 28: den søde kyststribe

I dag ar vi hatt en kort, men idyllisk etappe fra Grimstad til Kristiansand. Bortsett fra en regnskur på morrakvisten som sørga for at vi måtte pakke ned et vått telt, har det vært sol fra skyfri himmel i dag. Vi har virkelig fått sett Sørlandet fra si beste sia! Aah, dåkk ane ikke kor herli det e å sykle her! Vertfall når man finn de rette veian.

Vi stoppa på et bakeri i Lillesand og spiste bolle og muffins. Det va godt.

Så fulgte vi sykkelruteveien mot Kristiansand. Sykla langs kysten, på en liten grusvei, rett gjennom skjærgården. Overalt kor vi så, så vi hvite hus, koselige båtkaie, småbåta og haga me svaberg pynta me blomster.
Til slutt sykla vi inn i byen og etter overraskende lite bomtura fant vi fram til Bystranda.
Der slo vi oss ned og venta på at ho Sissel(nok et av Ida si mamma sine søskenbarn) sku komme syklanes imøte me oss. Ho viste oss rundt i byen og spanderte til og med is på oss på fiskebrygga!

Da vi kom til residensen hennes, venta han Odd og sønnen Hemming på oss. Her ska vi være helt til fredag.
No har vi fått dusja, vaska klea og spist laks med pesto, og det va kjempegodt! Vi har jo ikke spist fisk på snart 1 måned, så vi trengte å fylle opp omega-3 lagran.

I morra sykle vi til Lindesnes, turens aller siste etappe! Tenk at vårres store eventyr snart e slutt, og tenk at vi, to heilt vanlige jente, snart har sykla Norge på langs!

Snakkes på Lindesnes!!


5 kommentarer:

  1. Hei igjenn :-)Det er litt av en tur dåkker har gjennomført.Vi er mekti imponert av dåkker.Godt å sjå at alt har gått bra og at dåkk har treft masse hjelpsomme folk på dåkkers ferd. Masse hilsner fra oss alle her ;-))))

    SvarSlett
  2. Ja, vi ses på Lindesnes, nei, vent, på Langnes :-)
    Ikkje bare e dåkker to spreke sykkeljente, dåkker e også kremen av iskrem ;-)

    SvarSlett
  3. Sindre fra Brekka!21. juli 2011 kl. 13:45

    NICE! Dåkker e RÅ! :)

    SvarSlett
  4. Æ veit ikke, men kanskje akkurat no så e dokker i mål,alt har gått godt og dokker står øverst på pallen. Vi snakkes på Langnes!

    SvarSlett
  5. Hei og takk for sist (Verrastranda) :) Helt utrolig hvor flinke og modige dere har vært som har gjennomført denne turen altså! Det må jo bare bli kjempestas å komme hjem igjen etter denne bragden ;) Er veldig godt å høre at dere møter på flere hjelpsomme mennesker på deres vei; det gjør nok godt :) God siste etappe ønskes av Robert, Lily Hedvig og Anita :)

    klem :D

    SvarSlett