mandag 4. juli 2011

Dag 12: Opp og ned

SMS-rapport:
Kom i land i Bodø i går ettermiddag, og d føltes som om vi va kommen t Syden! Va så varmt i lufta. Vi sykla forbi Saltstraumen og slo oss ned på en rasteplass me Valnesvatnet.

Idag va vi på hjul tidli og d gikk opp og ned opp og ned. Kom tidli til Ørnes og rakk å handle før vi tok ferga t Vassdalsvik.
Traff han Jean-Philippe fra Frankrike, han hadde sykla til Nordkapp fra Paris og va på tur tilbake til Paris no, på sykkel!

I Vassdalsvik va d så varmt at vi skifta t shorts og t-skjorte, første gang vi sykle så lettkledd. Deilig! Vi cruisa de 3 siste milan t Forøy og tok ferga t Ågskaret. Der venta ho Fass med senge, dusj og kveldsmat. Kjempekoseli!
D har vært en utruli fin dag, endeli kom varmen, til og me sola va me oss heile dagen!
Heidå. Neida, SNAKKES!

8 kommentarer:

  1. Så bra at goværet kom til dere. Alt er mye lettere med solskinn, medvind og unnabakke. Misunne dokker virkelig nå. Ha en fortsatt god tur videre.

    SvarSlett
  2. Hei.
    Artig å høre at dokker har vært hos ho Fass:)
    Der kan æ tenke mæ at det ble god søvn på "Bodil-rommet" som ligg ved siden av "Fanna-rommet",og dkr satt dkr vel ned i "smia" førr en prat.
    Ja tanta mi e ei bra dame på 86år!
    Rull vidre og nyt varmere dager og kjenn på at det e heeeeeerlig:)
    Vi heier ustanselig:)

    SvarSlett
  3. No e vi litt, nei, masse misunnelig her. Unne dåkker veldig det fine været, og håpe det vare. Dåkker får godt stell over alt, og det e godt å vite at det e gode tanter både her og der. Cruise videre, det går fort unna. Hotell Flatåsen vente i det litt mindre fjerne no :-) Heia på dåkker heile tida!

    SvarSlett
  4. Så bra at det goe sykkelvære æ ønska tell dokker endeli e kommet Håpe d vare heilt t dokker e i mål. Men husk solkremmmmm .Go tur videre Æ heie på dokker heile tia så no e æ ganske hæs, næsten stemmelaus .

    SvarSlett
  5. Onkel'n i Trondheim5. juli 2011 kl. 22:02

    Ikkje lenge igjen t Flatåsen Grand Royal Hotel/Trondheim no. Korsn va d...sku dåkk ha sjokoladekake før eller etter middag? Eller ha dåkk anna ønske?

    SvarSlett
  6. Nina Kettle bell kollega6. juli 2011 kl. 00:02

    Hilsen fra den harde Kettle bell kjerne ( vi som trener selv om instruktørene er på ferie). Vi er så imponert, og ønsker dere all hell å lykke på ferden. Og som Besta sier, husk solkrem.

    SvarSlett
  7. Heia,heia tøffe jenter:-) Husk at det e lov å komme innom Ås før dokker drar videre til Moss der dokker tar ferga over til Horten:-) Seng, mat, dusj...fantastiske kaker venter dersom dere velger riktig rute:-) Robert og co på Ås

    SvarSlett
  8. God Tur videre spreke jenter!
    Det går raskt sørover med dere - veldig bra.
    Og man setter stor pris på dusj og ekte seng og servert mat, etter noen dager i "felten" med mer kummerlige forhold.
    Hilsen Remi med juksesykkelen.

    SvarSlett