mandag 18. juli 2011

Dag 26: karma....

Halve teksten blei sletta, så vi tar den første halvdelen av dagen i grove trekk:
- passerte Skien lett
- trudde Porsgrunn skulle bli like lett
- den gang fuckings ei, for ho Trine punga bakdekket sitt. IGJEN!!
- leita lenge etter Intersport, og fant det til slutt etter masse spørring og leiting
- trengte visstnok både ny slange og nytt dekk, for det va visst slitt, så han bytta uten å spørre
- 400 kroners punktering...... hellsikke
- kom til slutt ut av byen, men dekket hadde bare halvnok luft
- all lufta for ut
- fikk hjelp til å fylle litt luft, men ikke nok
- klarte meg med det til Stathelle, fylte opp på senteret der
- spiste toast/karbonadesmørbrød og is
- gangveien ut av tettstedet varte leeeeenge, bra for oss
- tok ut på E18 etterhvert, det va lovt men e ikke nåkka artig for det tære på øran og hodet
- tok inn på gamle E18 ned mot Helle, det va flott. Frisk luft og lite trafikk, og lydstille
- på veien dit nådde ordet karma nye høyder. Vi møtte på en slange som lå på veien med en død frosk i munnen. Ironisk nok va slangen blitt kjørt over samme sekund som han skulle til å glefse over det som visstnok skulle bli hannes siste måltid. Ser ut til at det va fleire slanga som punga den dagen...



Så kom vi til Helle. Der va det Rimi, en dagligvarebutikk vi enda ikke hadde handla på. Så vi fant ut at vi måtte gjøre det, så vi gjor det, og så spiste vi på en benk. På dette tidspunkt va flybillettan våres blitt flytta til fredagen, ettersom vi så at med alle omveian vi må ta av motorveimessige årsaker kom det til å ta lengre tid å nå Lindesnes enn forventa. Så for de som leste avisen idag, ja - det e feil. Vi ankommer Lindesnes på torsdag, ikke onsdag. Og så drar vi hjem på fredag.


Når vi hadde spist sykla vi videre mot en campingplass, som bare va 6 km borti hugget. Men den va vist stengt denna sesongen! Ka skjer no?! tenkte vi. Skal vi sykle til Kragerø? Skal vi sykle 4 mil til? Vi bestemte oss for å spørre. Med det første va ikke eieren hjemme. Men så kom han hjem, fra England faktisk, kor han hadde gått på fjell! Han va next level hyggelig, og lot oss få slå opp teltet og sove der - gratis! OG han hjalp oss med kartet! Det va veldig snilt. Og vi sov veldig godt. Så for det om du neppe blir å lese det her - TAKK!


Vi våkna midt på natta av at nåkka hamra i telttaket. Fugla, evt. snegle, tenke kanskje dåkker. Men nei - det va regnet som pøsa ned som F! Det va som et menneske som aldri hadde pissa i sitt liv, evt. spart opp i et år! Og så kom alt ut på en gang! Æ (Trine), så bort på ho Ida, vi begge va med ett våken. Men så lukka vi øyan fort, og sovna igjen.


SNAKKES!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Gode hjelpere over alt i lille lange Norge. Godt å ha sovehjerte!

    SvarSlett