fredag 15. juli 2011

Dag 23: rar og kanskje litt slapp dag

Vi våkna. Spiste saftig frokost. Laga til og med matpakke! Så sa vi farvel til folket på Fåberg og fortsatte litt i Høyden på motsatt side av Lillehammer by.

Vi hadde en liten stopp både på Biristrand og i Biri. Veien dit va den gamle E6'n så det va flott å sykle! Etter ei stund/5 mil seinere kom vi til Gjøvik. Vi hadde sett McDonaldssøppel langs veian, og vi bestemte oss for at viss dem hadde det i Gjøvik, så skulle vi stoppe der. Og så hadde dem det! Så vi stoppa der. Og blei der ganske lenge... Så vi kom oss ikke videre fra selve byen før halv seks... Og så måtte vi leite litt for å komme oss ut av byen, men vi fant til slutt ut, og vi tok veien videre mot både Hunndalen, Raufoss og Reinsvoll, og til slutt endte vi opp i eller på Eina. NAF-boka sa det va camping der, men det va ikke skilta. Vi leita oss fram til der vi trudde det va på kartet, og der det skulle være sto det masse campingvogner. Så vi spurte om vi kunne få slå opp teltet. Etter litt om og men fikk vi til slutt innpass, og va heldig som både fikk slå opp telt og bruke servicehuset på det privateide campingområdet!

Det va den dagen. Vi snakkes vel...... Forresten, det va edderkoppa med store grønne pukla der! Nån som kjenne til de her små udyran? SNAKKES!!!!!!


Jada, dåkk får bilda idag oxo:


Her e en av mange alternative rasteplassa.


McDonald's!!!!!!!!!!!!!


Ho Ida va fri for pålegg...


...og ho Trine har grodd bart i løpet av turen.


Og det her, det e teltet vårres. Og syklan.

1 kommentar:

  1. Fine bilda, og fin bart. Ikkje ta med dåkker nån edderkoppa ;-)

    SvarSlett