fredag 8. juli 2011

Dag 16: AVS 15,51

Idag har det vært en kort dag. 7,4 mil + ferge e tilbakelagt.
Det va overraskende kort fra Kolvereid til ferga på Hofles. Plutselig va vi der! Og til likheit med i går va det mange bakka, bare litt meir åpent rundt oss idag. MEN, det gikk fint, for vi tok det heilt med ro. Kom til Namsos rundt halv fem.

Når vi sto opp idag va det kokvarmt, og vi starta med lette klær. Men ting snudde seg på hodet når regnet kom halveis på dagens etappe. Idag som igår måtte vi søke ly, men i mangel på busskur stilte vi oss under noen trær. På grunn av regnet bestemte vi oss for å unne oss litt hytteluksus idag. Her e det fire senge og til og med bord og stola som vi kan sitte å spise på. Ja, det e vel egentlig det. Laga meksikansk tomatsuppe med pølse til middag. Og for den som skulle undre, så ja - det va smakfullt.

En anna ting vi har lagt merke til på turen e korsn busskuran forandre seg fra fylke til fylke. Skal man på sykkeltur e busskuran i Nordland og Nord-Trønderlag veldig høvelig - dem har benka inni seg!
...
...
...
...
...
Snakkes!!!!!

4 kommentarer:

  1. Dåkker e jammen flink. Trur dåkker hadde godt av en litt kortere etappe i dag. Dåkker treng ikkje sykle som om fanden va etter dåkker! Kos dåkker og nyt turen. I Trondheim vente service på både kropp og sykkel :-)

    SvarSlett
  2. Flink er bare første ordet.Dokker er utholdende og energisk. "Det er kanskje finsk sisu i dem," sei han bestefar, "Over halvveis, tenk det!! BARE 100 mil igjen"
    Ta en laaaaaang pause hos onkel`n i Tr.heim og nyt servicen som ho Grete lover også spiser dokker opp sjokoladekaka!!! Heia! Heia!

    SvarSlett
  3. Hei på dere og takk for sist. Håpe dåkk slapp unna det verste regnveret idag.Her vart det et himla spektakkel av vær med torden og lyn og regn som piska men det vara ikke så veldig lenge men tenkt på dåkk som sykla. Ønsker dere fortsatt go tur. Masse hilsen fra oss på Verrastranda :-)))

    SvarSlett
  4. Skjønner at dere ble litt forsinka til å nå Revyfestivalen på Høylandet. Husker forresten vegpartiet mot Kolvereid. Det var temmelig kupert og kjedelig, ja! God tur videre gjennom Trøndelag. Håper dere slipp så mye regn. Hilsen Eli, me slekt fra Verrastranda...

    SvarSlett