mandag 11. juli 2011

Dag 19: Kviledag i Trondheim

Idag sov vi leeeeenge. Heilt til klokka ti. Onkel'n i Trondheim diska opp med hotellfrokost, og ja vi blei mett. Ida si mamma hadde ordna time hos en naprapat (slå det opp viss du ikje veit ka det e) til oss. Ifølge naprapaten va det nåkka vi trengte....

Vi fikk tid til å gå i byen, og ho Trine hadde ønska seg en tur opp til festninga, så vi kjøpte McFlurry og rusla opp dit. Da vi skulle gå tilbake til byen ringte Trine sin telefon. Og gjett kem det va? NRK Midt-Troms! Dem ønska et intervju med oss på radioen. Så viss du e en morrafugl kan du stå opp 0645 så får du høre de nydelige stemman vårres. Uansett, vi tok bussen til Flatåsen, og idag som igår trengte lukta av mat seg opp gjennom neseboran vårres. Vi fikk servert pannekake med blåbærsyltetøy, bacon og ertesuppe til! Ho Trine laga seg ei kraftpannekake, og gjett at ho e blitt sterk! Vi trengte en pause etter all maten, så vi venta litt med desserten (som besto av jordbær, is, sjokoladekake (enda litt igjen) og vaniljesaus).

Alt i alt har detta vært en fin dag, og vi har kost oss kjempemasse hos Onkel'n og Tanta på Flatåsen. Tusen, tusen takk for dusj, pannekake, klesvask, sjokoladekake, skyss, lasagne, seng, jordbær, sykkelservice, men mest av alt; takk for sjokoladekaka!! Det e så herlig å være her at vi kanskje bare blir her ei uka til (evt. to).

Neida. I mårra sykle vi til Oppdal. Da e vi så heldig å få følgebil! (Ja, vi har tenkt på om det blir juks, men vi har kommet fram til at vi sykle jo enda Norge på langs, selv om vi har et par kilo mindre bagasje på sykkeln)

No må vi sove sånn at vi våkne til NRK ringe imårra tidlig. Zzzzzzz

Hehe. SnakkezzzzzzZZzzzzZzzzZZZZzz.

...........

.....

...................

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!

7 kommentarer:

  1. Hei, jenter!
    så artig at dokker skal på radio!
    Har dokker forresten flere bilder å legg ut. Det e så artig å se.
    Kleeeeeem

    SvarSlett
  2. Ferie til tross, klokka va på vekking 06.40. Dåkker har fine radiostemma ;-)
    Håpe naprapattimen gjorde underverker på stive muskla. Vi heie dåkker opp bakkan til Oppdal og Dovre. Blir vel ikke helt lett å forlate Hotell Grand Royal Flatåsen. Klem fra mamma :-)

    SvarSlett
  3. Æ har undersøkt d e lov me følgebil, alle kan ha d.
    Husk å smørre matpakke!! Go tur videre.

    PS.
    Har dokker opplevd å sovne etter at klokka har ringt??? På en fridag?! ;) Vi snakkes, Klæm

    SvarSlett
  4. Hei:)
    Dåkker va flink på radioen:)D vil æ tru at dkr har hatt det bra på "hotel Flatåsen"Reine skjøre luksus :)God tur videre,og husk å nyyyyyte turen:)...og d hadde vært artig med bilda ja,av et busskur kansje.....

    SvarSlett
  5. Hallo igjenn . Regne med at dåkker nyta fridagen i Trondheim før dåkk trampa videre :-))) Arti å følg med kolles det går på turen. Vi alle her ønske dåkk fortsatt GO TUR videre. Og vær forsikti om dåkk :-))

    SvarSlett
  6. Hello Superstars! Lenge sia eg har hørt nåkka så sjarmeranes på radioen ;) Eg støtte også Tove sitt forslag om å legge ut flere bilda! Go tur videre!

    SvarSlett
  7. Trondheim allerede!
    Dere er spreke.
    God tur videre!

    Hilsen Remi med juksesykkelen.

    SvarSlett