onsdag 6. juli 2011

Dag 14

Hej hej hallå!

Starta med ferge 9:20 i dag, den første av tre. 3 raske mil til Sandnessjøen. Der sendte vi syklan på spa på Sykkelboden, mens vi pleia oss sjøl med varm lunsj på den Glade Dame (da blei vi glad). Så sykla vi videre. Sola skrudde på sitt høyeste gir, og vi stoppa på Alstahaug og hadde piknik på den nyklipte plenen framfor Petter Dass' æresmerke.

Av ekvidistansemessige årsaker gikk turen ut til Tjøtta fort som F! Det va helt fantastisk og til og med kuen sprang av glede. Vi hadde god tid før neste ferge gikk, så vi kjøpte sprudlevann (tolk det som du vil, men vi meine b to the rus) og slang føttern ned i den største badestampen i verden (havet).

Når vi kom over med ferga, lurte vi på om vi kunne rekke neste ferge som gikk 17km og 50 minutt senere. Farta våres tok på seg fanden sine sko og som to terne på jakt etter ei plagsom sjur, fløyt vi gjennom det flotte landskapet mellom Forvik og Anndalsvågen. Etter bare 45 minutt va 17 km tilbakelagt, og som om vi ikke va heldig nok med det, fikk vi fergeturen til Horn GRATIS! Tenke seg til! Og som om ikke DET va nok, hadde fandens jetrakett enda litt bensin igjen, slik at snittfarta våres på 24,999km/h fikk oss raskt til Mosheim (på en campingplass rett utfor Brønnøysund). Her va vi så heldig at vi fikk ligge i et lite dukkehus til teltplasspris.

Tenk, no e vi faktisk halvveis!
SNAKKES FOR FANDEN!!!!!!!!!!

5 kommentarer:

  1. Dokker e go,! !, no kjøre æ t Evenes

    SvarSlett
  2. Dettan går styggfort. Må dåkker nyte turen også. Alle hjelpe dåkker, til og med gratis fergetur! Det ordne seg for snille jenter :-) Håpe dukkehuset va fint å sove i!

    SvarSlett
  3. Fantastisk artig å følge dokker på turen, tenk halvveis, utrolig bra. Åsså syns æ det va tøft at dokker velge yttersia.

    Stå på jente, dettan går bærre godt.

    SvarSlett
  4. Hei jenter, venter utolmodig på neste oppdatering. Dokker bør ta det meir me ro så
    Onkel`n i Trondheim får go ti tell å bake DEN sjokoladekaka, han er go tell det.

    Ja dokker har mye godt i vente der.

    Lykke tell videre,
    som dokker veit så heier æ!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  5. Hei, jenter.
    Og takk for sist:-) Det e vi jo enig om va et knakanes trivelig treff....
    Det e så artig å følge bloggen dokkers. E blitt helt avhengig. Grue mæ allerede til dokker kommer i mål:-))
    Skal forresten hilse fra ho Fass. Ho syntes det va sååååå trivelig å få besøk. Og førr nån flotte jenter, sa ho.
    God tur videre...

    SvarSlett