tirsdag 28. juni 2011

Dag 6: Olja lynsnegle

Som i:

- På et tidspunkt tok vi heilt av
- På et anna tidspunkt tok vi det heilt med ro

Vi kom igang fra Lyngseidet så seint som to minutt på ti. Så sykla vi så fort vi kunne for å nå ei ferge som gikk kvart over elleve fra Svendsby. 2,2 mil vekk. Ingen hadde trua på oss - bortsett fra oss. Som om vi hadde fanden etter oss peisa vi på, ut fjorden med motovind og litt stigning her og der. Men til tross for full utrustning hadde vi ei gjennomsnitsfart på 20km/t (det e raskt) - og VI RAKK DEN!!!! Med nesten ti minutters margin!

Så kom vi over til Breivikeidet. Tida gikk egentlig veldig fort derifra og til Tromsø, selv om vi til tider sykla sakte. Sia vi starta så hardt følte vi at vi kunne ta det litt med ro over eidet. Det va veldig fint der! Lite trafikk, sol og blå himmel. Blei bitt av kleggen to gang på en matstopp. Leggen datt av, men hadde heldivis med fake leg (kan oppfattes som falsk legitimasjon eller falsk legg/protese), så fikk satt på en ny (HEHEHE!!!!!)

Det va masse trafikk på E18 mot Tromsø. Men før vi visste ordet av det sto ho Tove (Grete sitt søskenbarn) på innfartsveien og tok oss i mot med åpne armer! Ho tok bagasjen vårres, og vi krusa inn på Pyramiden på shopping før turen gikk videre til Intersport. Sånn at syklan fikk litt terapi.

På Kvaløysletta venta dusj, taco og KAKE! Vi begge hadde en kjempekoselig kveld med Tove, Eirik, Lea (hund), Karina, Magnus, Sigurd, Frank og Nina som kom innom på kvelden. Det va FLOTT!

Senja i mårra. SNAKKES!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

  1. Hei,og takk for igår.
    Kjempetrivelig å treffe dkr:)Håper dåkker nådde ferga,og at turen vidre går bra.Dåkker så uforskamma sprek ut,men ikke minst så va dkr så positiv og blid:))Har et spm,ka e den beste og verste lukta dkr kjenne?

    SvarSlett
  2. Visste vel at dåkker fikk det fint hos Tove. Det va så vidt vi ikkje heiv oss i bilen til Tromsø :-) Men vi sees i Botnhamn, så dåkker får litt mammakos <3

    SvarSlett
  3. Æ ser dokker før mæ så livaktig som dokker skriv.Kan se smilet, tåran, høre latteren og skravlinga når dokker tar det me ro! Toppers i Timoteiveien det veit vi, men kor va tanteongen?Snart får ho Grete kos !! KLÆM

    SvarSlett