søndag 26. juni 2011

Dag 4: Spis en elefant bit for bit

SMS-rapport fra Trine og Ida:
"Tross mange hindringe har vi kommen helt til Sekkemo i dag. Har faktisk sykla nestn 12 mil!
Vi hadde en turbulent mårrakvist, me vårres 1. punktering, fall, smøring av kjede, fylling av luft. Heldigvis e d mange hjelpsomme syklista langs veian!
D har vært litt tungt i dag, gjett ka Langfjordn va - LANG. Vi blei så motlaus at vi i matstoppen satt på autoverne og gråt vårres modige tåra. Men så gikk d bedre.
No kvile vi i teltet og ska få oss en god natts søvn, førr imårra vente Kvænangsfjellet!
(Oppdateres kanskje snart)"

PS: Nina, knevarmeran fungere perfekt.

5 kommentarer:

  1. Kjære jenter,no kom det en tåre her. Men du skal se det går bedre og bedre dag for dag. I mora blir det fint vær sier NRK. Modig og tøff d e dokker.Det her skal gå bra.

    SvarSlett
  2. Helt supert å komme hjem og lese denna flotte bloggen - og ikke minst bloggnavnet! Eg kunne ikke vært stoltere av dåkker! Og det va fælt å høre om den dårlige dagen, men mårradagen blir helt super! Han pappa viste meg sykkelruta, og det ser jo ut som en drøm (hvis vi ser bort fra fjellet) ;) HEIA HEIA HEIA!!

    SvarSlett
  3. Hei.
    Dåkker e nån tøffe jente som kommer til å klare dette fint,dokker blei ei erfaring rikar idag,fikk kjenne på at det butta imot,men da hjelpe det med en matbit og kvile.Kvænangsfjellet e flott på toppen,men ikke minst så blir turen opp fantastisk.
    Lykke til,vi tenker på dere her i Tromsø:))

    SvarSlett
  4. Stå på jenter. Nedtura og opptura e dåkker forberedt på. Dåkker e ikkje redd førr å spørre forbipasserende om hjelp. Dettan blir å gå bra.
    Kjempefin reportasje i Folkebladet i dag.
    Godt å høre at dåkker har godt humør.

    SvarSlett
  5. Onkel'n i Trondheim28. juni 2011 kl. 11:19

    Hmmm... Har ikkje opphavet dåkkers lært dåkk at livet ikkje bare e en lek....til tider kan livet også være en dans på rose. Danse på på rose høres kjedelig ut. Men d dåkker holde på me e lek...d e artig, og muligheten t lek ska dåkk benøtte så lenge dåkker kan. Husk, e du me på leken må du tåle steken. Skrubbsår og ondt i kneet har dåkker hatt før. Blås på det, og sykle videre. Verden beste sjokoladekake vente i Trondheim (og bare hodet, øran og snabel igjen på elefanten).

    SvarSlett