mandag 20. juni 2011

Dag -2

HALLO!!!!!! Om tre til fire daga fra no starte vi på sykkel fra Nordkapp til Lindesnes. Det e meininga iallfall. Det e 250 mil. For alt vi veit kan det gå til helvete. Det ville vært for jævlig, men det e verdt et forsøk!

I dag har vi snakka om reiseruta og korsn vi skal komme oss til Nordkapp. Det va interessant. Vi spiste fruktsalat også, en kombinasjon av kiwi, mango, banan og jordbær. Det smakte overraskende bra sammen! Etter det satt vi oss ned for å finne på et navn til oppdateringssenteret dåkkers, og vi valgte å kalle det; mtiwfovkflfvsbp4h. Det står for "Man treng ikke wunderbaum for å være kul, frisk luft funke vel så bra på 4 hjul." Og så starta vi den, oppdateringssenteret altså. Snakkes!

5 kommentarer:

  1. Hei jenter, dokker e tøff, men dette greier dokker. Vi kommer til å følge spent med og slapper nok ikke av før dere er i mål. Ønsker dokker lykke til på dokkers livs opplevelse.

    SvarSlett
  2. Hei! To spreke jenter ut på tur. Vi ønsker dokker godt sykkelvær og mange fine opplevelser. Dette vokser dere på... og både rompe og lår. Gleder oss til å feire heimkomsten Vi ses

    SvarSlett
  3. Lykke til,dokker e nån skikkelig tøffe jente,e så glad for at æ kan følge dkr her,det blir så bra,nesten sånn "minutt for minutt"
    Lykke til:))

    SvarSlett
  4. Hei Trine og Ida. Fine opplevelsa og minna for livet ligg foran dåkker. Blir spennende å følge dåkker. Masse lykke tell på turen.

    SvarSlett
  5. Hei Ida og Trine,godt å høre fra dokker i kveld. Lykke tell videre!!

    SvarSlett